Przygotowywane z niego potrawy można zjeść tylko na miejscu, w Chacie Rybaka w Bondyrzu.
W roku 2016, 2017 i 2018 Chata Rybaka znalazła się na liście 160 twórców najlepszych produktów regionalnych w Polsce przewodnika kulinarnego Gault&Millau. W roku 2017 Pstrąg Roztoczański zdobył I miejsce w konkursie na przysmak z Pstrąga na XLII Konferencji Hodowców Ryb Łososiowatych oraz na Technologicznych Targach Akwakultury – Gdynia 2017.
– Położenie restauracji Chata Rybaka na malowniczym terenie Roztocza Środowego oraz to, że prowadzimy własną hodowlę pstrąga tęczowego, owocuje corocznym wzrostem klientów, wielbicieli naszego produktu – mówią Joanna i Adam Krzywoszowie, właściciele restauracji.

![Zamość: Posiedzenie Zarządu Związku Kombatantów RP i Byłych Więźniów Politycznych [ZDJĘCIA] Zamość: Posiedzenie Zarządu Związku Kombatantów RP i Byłych Więźniów Politycznych [ZDJĘCIA]](https://static2.kronikatygodnia.pl/data/media/2025/12/04/sm-4x3-zamosc-posiedzenie-zarzadu-zwiazku-kombatantow-rp-i-bylych-wiezniow-politycznych-zdjecia-1764851715-11.jpg)
![W Zamościu na święta jak w Disneylandzie [ZDJĘCIA] W Zamościu na święta jak w Disneylandzie [ZDJĘCIA]](https://static2.kronikatygodnia.pl/data/media/2025/12/04/sm-4x3-w-zamosciu-na-swieta-jak-w-disneylandzie-zdjecia-1764847581-4.jpg)
![Warsztaty makramy w Jezierni [ZDJĘCIA] Warsztaty makramy w Jezierni [ZDJĘCIA]](https://static2.kronikatygodnia.pl/data/media/2025/12/04/sm-4x3-warsztaty-makramy-w-jezierni-zdjecia-1764837659-26.jpg)



















Napisz komentarz
Komentarze