Produkcji słodyczy założycielki firmy nauczyły się same. W Manufakturze produkowane są wyroby z karmelu (cukierki i lizaki). Organizowane warsztaty dla grup zorganizowanych, które aktywnie uczestniczą w wyrobie słodyczy i własnoręcznie wykonują lizaki.
Dodatkowym atutem jest produkcja wyrobów w obecności klientów. Dzięki temu każdy chętny może zobaczyć jak i z czego powstają wyjątkowe słodkości.
Po roku działalności, asortyment został poszerzony o ręcznie robioną "Krówkę Zamojską". Przygotowuje się ją z zachowaniem najwyższych standardów, z naturalnych składników. To wyjątkowy produkt, ma niepowtarzalny smak i zdecydowanie wyróżnia się na tle innych. Cieszy się wielkim powodzeniem wśród klientów. Doceniana jest też przez turystów i gości odwiedzających Zamość, jako słodka pamiątka. "Krówka Zamojska " zamawiana jest również przez firmy. Kto raz spróbował, wraca i ciągle ma niedosyt, bo jest wyborna. Dzięki zaufaniu klientów "Krówka Zamojska" dociera nie tylko do wszystkich zakątków Polski, ale jest także wysyłana do USA, Kanady, Anglii i Niemiec.
– Naszą dumą jest, zachwyt klientów nad wyjątkowym smakiem "Krówki Zamojskiej" – cieszy się Halina Kołtun.

![Zamość: Posiedzenie Zarządu Związku Kombatantów RP i Byłych Więźniów Politycznych [ZDJĘCIA] Zamość: Posiedzenie Zarządu Związku Kombatantów RP i Byłych Więźniów Politycznych [ZDJĘCIA]](https://static2.kronikatygodnia.pl/data/media/2025/12/04/sm-4x3-zamosc-posiedzenie-zarzadu-zwiazku-kombatantow-rp-i-bylych-wiezniow-politycznych-zdjecia-1764851715-11.jpg)
![W Zamościu na święta jak w Disneylandzie [ZDJĘCIA] W Zamościu na święta jak w Disneylandzie [ZDJĘCIA]](https://static2.kronikatygodnia.pl/data/media/2025/12/04/sm-4x3-w-zamosciu-na-swieta-jak-w-disneylandzie-zdjecia-1764847581-4.jpg)
![Warsztaty makramy w Jezierni [ZDJĘCIA] Warsztaty makramy w Jezierni [ZDJĘCIA]](https://static2.kronikatygodnia.pl/data/media/2025/12/04/sm-4x3-warsztaty-makramy-w-jezierni-zdjecia-1764837659-26.jpg)



















Napisz komentarz
Komentarze