Przejdź do głównych treściPrzejdź do wyszukiwarkiPrzejdź do głównego menu
niedziela, 5 maja 2024 20:57
Reklama Baner A1 BUDBRAM
Reklama

Faszerowane jajka, przepis Eweliny Paprotnej z Wałdowa Szlacheckiego

Na Wielkanoc najchętniej przygotowuje jajka faszerowane świeżymi warzywami - napisała pani Ewelina.
Faszerowane jajka, przepis Eweliny Paprotnej z Wałdowa Szlacheckiego

Autor: Fot. pixabay.com

Do przygotowania 6 porcji , potrzeba 3 jajek  

Farsz: drobno kroimy rzodkiewkę, ogórka, cebulę i szczypiorek , dodajemy majonez i mieszamy.  

Jajko dzielimy na pół i wyjmujemy żółtko , w środek wkładamy farsz , ozdabiamy szczypiorkiem , doprawiamy solą, pieprzem i gotowe . Smacznego.


Podziel się
Oceń

Napisz komentarz
Komentarze

 

 

ReklamaBaner reklamowy firmy GOLDSUN
ReklamaBaner reklamowy Lege Artis
ReklamaBnaer reklamowy firmy Kronika Tygodnia
ReklamaBaner reklamowy b - dodatek
ReklamaBaner B1 firmy Replika
Reklama
Reklama
Reklama