1 kg filetów rybnych
1szklanka cebuli pokrojonej w kostkę
1szklanka ogórków konserwowych pokrojonych w kostkę
1szklanka papryki konserwowej pokrojonej w kostkę
ZALEWA :8 łyżek koncentratu pomidorowego (mały słoik)
5 łyżek keczupu pikantnego
Pół szklanki oleju
5 łyżek cukru
Sól do smaku
PANIERKA DO RYBY :
2 szklanki mąki
2 łyżki kucharka
1 jajko
Pół szklanki wody
WYKONANIE :Zagotować zalewę, następnie wrzucić pokrojone warzywa i chwilę gotować. Gorącą zalewą przekładać usmażoną w panierce rybę.

![Zamość: Posiedzenie Zarządu Związku Kombatantów RP i Byłych Więźniów Politycznych [ZDJĘCIA] Zamość: Posiedzenie Zarządu Związku Kombatantów RP i Byłych Więźniów Politycznych [ZDJĘCIA]](https://static2.kronikatygodnia.pl/data/media/2025/12/04/sm-4x3-zamosc-posiedzenie-zarzadu-zwiazku-kombatantow-rp-i-bylych-wiezniow-politycznych-zdjecia-1764851715-11.jpg)
![W Zamościu na święta jak w Disneylandzie [ZDJĘCIA] W Zamościu na święta jak w Disneylandzie [ZDJĘCIA]](https://static2.kronikatygodnia.pl/data/media/2025/12/04/sm-4x3-w-zamosciu-na-swieta-jak-w-disneylandzie-zdjecia-1764847581-4.jpg)
![Warsztaty makramy w Jezierni [ZDJĘCIA] Warsztaty makramy w Jezierni [ZDJĘCIA]](https://static2.kronikatygodnia.pl/data/media/2025/12/04/sm-4x3-warsztaty-makramy-w-jezierni-zdjecia-1764837659-26.jpg)


















Napisz komentarz
Komentarze