Składniki: 200ml jogurtu naturalnego, 26 dag mąki, 20 dag cukru, półtorej łyżeczki proszku do pieczenia, 3 jajka, 200ml oleju, ok. 40 dag rabarbaru
Mąkę, cukier i proszek do pieczenia wymieszaj. Dodaj jogurt, olej, wbij jajka, dokładnie wymieszaj. Ciasto wlej do wyłożonej papierem do pieczenia tortownicy. Rabarbar oczyść, pokrój. Posyp ciasto. Piecz 40-45 minut w temp. 180stopni C.

![Zamość: Posiedzenie Zarządu Związku Kombatantów RP i Byłych Więźniów Politycznych [ZDJĘCIA] Zamość: Posiedzenie Zarządu Związku Kombatantów RP i Byłych Więźniów Politycznych [ZDJĘCIA]](https://static2.kronikatygodnia.pl/data/media/2025/12/04/sm-4x3-zamosc-posiedzenie-zarzadu-zwiazku-kombatantow-rp-i-bylych-wiezniow-politycznych-zdjecia-1764851715-11.jpg)
![W Zamościu na święta jak w Disneylandzie [ZDJĘCIA] W Zamościu na święta jak w Disneylandzie [ZDJĘCIA]](https://static2.kronikatygodnia.pl/data/media/2025/12/04/sm-4x3-w-zamosciu-na-swieta-jak-w-disneylandzie-zdjecia-1764847581-4.jpg)
![Warsztaty makramy w Jezierni [ZDJĘCIA] Warsztaty makramy w Jezierni [ZDJĘCIA]](https://static2.kronikatygodnia.pl/data/media/2025/12/04/sm-4x3-warsztaty-makramy-w-jezierni-zdjecia-1764837659-26.jpg)



















Napisz komentarz
Komentarze