Składniki: duży jogurt typu greckiego, cukier puder 9 do smaku), 2 kiwi, garść truskawek, garść czarnych jagód, średnie mango
Płaskie naczynie ( najlepiej blaszkę do pieczenia) wyłóż folią spożywczą. Pokrój i obierz ze skóry kiwi i mango, Pokrój truskawki. Jogurt grecki wymieszaj z cukrem ( jeśli owoce są wystarczająco słodkie można zrezygnować z cukru), wylej całość na blaszkę. Dodaj do jogurtu owoce, lekko wciśnij je palcami. Wstaw całość do zamrażalnika na minimum 3 godziny. Podawaj połamane na nieregularne kawałki.
![Zamość: Posiedzenie Zarządu Związku Kombatantów RP i Byłych Więźniów Politycznych [ZDJĘCIA] Zamość: Posiedzenie Zarządu Związku Kombatantów RP i Byłych Więźniów Politycznych [ZDJĘCIA]](https://static2.kronikatygodnia.pl/data/media/2025/12/04/sm-4x3-zamosc-posiedzenie-zarzadu-zwiazku-kombatantow-rp-i-bylych-wiezniow-politycznych-zdjecia-1764851715-11.jpg)
![W Zamościu na święta jak w Disneylandzie [ZDJĘCIA] W Zamościu na święta jak w Disneylandzie [ZDJĘCIA]](https://static2.kronikatygodnia.pl/data/media/2025/12/04/sm-4x3-w-zamosciu-na-swieta-jak-w-disneylandzie-zdjecia-1764847581-4.jpg)
![Warsztaty makramy w Jezierni [ZDJĘCIA] Warsztaty makramy w Jezierni [ZDJĘCIA]](https://static2.kronikatygodnia.pl/data/media/2025/12/04/sm-4x3-warsztaty-makramy-w-jezierni-zdjecia-1764837659-26.jpg)



















Napisz komentarz
Komentarze