Warsztaty prowadziła Elżbieta Wójcik – właścicielka Restauracji Koncertowa w Lublinie. Dzieliła się z uczestnikami wiedzą i doświadczeniem na temat wypiekania chleba oraz produktów mącznych. Uczestnicy poznali nowe przepisy, z których później będą mogli skorzystać, ale też zobaczyli jak należy palić w tradycyjnym piecu do pieczenia chleba, by pieczywo się udało.
Na zakończenie każdy z uczestników mógł skosztować powstałych podczas warsztatów wypieków. Okazało się, że pieczywo było znakomite, a jego zapach unosił się jeszcze długo po zakończeniu spotkania.
Warsztaty dofinansowano ze środków Programu Wieloletniego NIEPODLEGŁA na lata 2017-2022 w ramach Programu Dotacyjnego ,,Niepodległa" - nazwa zadania ,,Zjednoczeni dla NIEPODLEGŁEJ.

![Zamość: Posiedzenie Zarządu Związku Kombatantów RP i Byłych Więźniów Politycznych [ZDJĘCIA] Zamość: Posiedzenie Zarządu Związku Kombatantów RP i Byłych Więźniów Politycznych [ZDJĘCIA]](https://static2.kronikatygodnia.pl/data/media/2025/12/04/sm-4x3-zamosc-posiedzenie-zarzadu-zwiazku-kombatantow-rp-i-bylych-wiezniow-politycznych-zdjecia-1764851715-11.jpg)
![W Zamościu na święta jak w Disneylandzie [ZDJĘCIA] W Zamościu na święta jak w Disneylandzie [ZDJĘCIA]](https://static2.kronikatygodnia.pl/data/media/2025/12/04/sm-4x3-w-zamosciu-na-swieta-jak-w-disneylandzie-zdjecia-1764847581-4.jpg)
![Warsztaty makramy w Jezierni [ZDJĘCIA] Warsztaty makramy w Jezierni [ZDJĘCIA]](https://static2.kronikatygodnia.pl/data/media/2025/12/04/sm-4x3-warsztaty-makramy-w-jezierni-zdjecia-1764837659-26.jpg)


















Napisz komentarz
Komentarze