Składniki:
450 g mrożonej mieszanki warzywnej
2 łyżki śmietany 18%
2 jajka
3 łyżki mąki
1 płaska łyżeczka proszku do pieczenia
1 łyżka posiekanej natki pietruszki
1 łyżka posiekanego kopru
pieprz
sól
olej do smażenia
Sposób przygotowania:
1. Mrożonkę wsypać na suchą patelnię, przykryć i postawić na małym
ogniu na 10 - 15 minut.
2. Po lekkim schłodzeniu posiekać.
3. Dodać pozostałe składniki. doprawić pieprzem i solą do smaku.
4. Smażyć na oleju na złoty kolor z obu stron. Podawać z kwaśną śmietaną.
SZCZEGÓŁY NASZEGO KONKURSU - >> TUTAJ

![Zamość: Posiedzenie Zarządu Związku Kombatantów RP i Byłych Więźniów Politycznych [ZDJĘCIA] Zamość: Posiedzenie Zarządu Związku Kombatantów RP i Byłych Więźniów Politycznych [ZDJĘCIA]](https://static2.kronikatygodnia.pl/data/media/2025/12/04/sm-4x3-zamosc-posiedzenie-zarzadu-zwiazku-kombatantow-rp-i-bylych-wiezniow-politycznych-zdjecia-1764851715-11.jpg)
![W Zamościu na święta jak w Disneylandzie [ZDJĘCIA] W Zamościu na święta jak w Disneylandzie [ZDJĘCIA]](https://static2.kronikatygodnia.pl/data/media/2025/12/04/sm-4x3-w-zamosciu-na-swieta-jak-w-disneylandzie-zdjecia-1764847581-4.jpg)
![Warsztaty makramy w Jezierni [ZDJĘCIA] Warsztaty makramy w Jezierni [ZDJĘCIA]](https://static2.kronikatygodnia.pl/data/media/2025/12/04/sm-4x3-warsztaty-makramy-w-jezierni-zdjecia-1764837659-26.jpg)



















Napisz komentarz
Komentarze