Konkurs kulinarny: Przygotujmy aromatyczną Wielkanoc

  • 25.02.2018, 08:00 (aktualizacja 01.03.2018 10:18)
  • ak
Konkurs kulinarny: Przygotujmy aromatyczną Wielkanoc
Wielkanoc już tuż-tuż. Czas więc pomyśleć o tym, co pojawi się na świątecznym stole. Liczymy na Wasze podpowiedzi. Podzielcie się z nami swoimi przepisami. Najciekawsze nagrodzą nasi partnerzy - marki Hellena i Appetita.

Wielkanoc to wyjątkowy czas wypełniony spotkaniami z rodziną i... pysznymi, tradycyjnymi potrawami. Na stołach goszczą: żurek z białą kiełbasą, rozmaite pieczenie nadziewane suszonymi owocami, makowce, mazurki i babki piaskowe. Przygotowując świąteczne przysmaki warto pamiętać o dodaniu do nich aromatycznych ziół oraz przypraw. Znakomitym dopełnieniem świątecznego obiadu będą napoje i Oranżady Hellena, które skutecznie ugaszą pragnienia zgromadzonych gości.

Razem z markami Appetita i Hellena przygotowaliśmy dla naszych czytelników konkurs, w którym można wygrać jeden z pięciu zestawów produktów. Wystarczy w kreatywny sposób odpowiedzieć na pytanie: Jaką potrawę najchętniej przygotowujesz na Wielkanoc i dlaczego właśnie tę? I oczywiście wysłać nam przepis na nią. Najciekawsze odpowiedzi i receptury!

Swoje zgłoszenia wysyłajcie mailem na adres: a.szewc@kronikatygodnia.pl lub pocztą tradycyjną: Redakcja Kroniki Tygodnia, ul. Żeromskiego 3; 22-400 Zamość. Koniecznie podajcie swoje dane (imię, nazwisko, miejsce zamieszkania i numer telefonu kontaktowego). Będzie świetnie, jeśli do przepisów dołączycie zdjęcia gotowych potraw. Termin przyjmowania zgłoszeń mija 23 marca.

ak
Podziel się:
Oceń:
  • TAGI:

Komentarze (0)

Dodanie komentarza oznacza akceptację regulaminu. Treści wulgarne, obraźliwe, naruszające regulamin będą usuwane.

Możliwość komentowania została wyłączona w związku z ciszą wyborczą

Pozostałe