Przejdź do głównych treściPrzejdź do wyszukiwarkiPrzejdź do głównego menu
czwartek, 16 maja 2024 20:49
Reklama Baner A1 BUDBRAM
Reklama
Reklama

Culinaria Adam Kot

Firma kateringowa Culinaria powstała w 2012 roku staraniem doświadczonego kucharza Adama Kota. Biuro firmy mieści się w budynku przy ulicy Kilińskiego 29. Punkt kateringowy przy Szkole Podstawowej nr 9 przy ulicy Kalinowej 5A. Kadrę tworzy zespół ośmiu doświadczonych kucharzy. Obsługuje uroczystości, imprezy, bankiety i konferencje na terenie regionu i całego kraju.
Culinaria Adam Kot

Pomysł na założenie firmy kateringowej zrodził się z rosnącego zapotrzebowania na takie usługi i wieloletniego doświadczenia Adama Kota. Culinaria oferuje profesjonalne usługi w zakresie kateringu uroczystości, bankietów i konferencji.

 – Jestem kucharzem, a także nauczycielem w technikum gastronomicznym ZDZ w Zamościu. Przez wiele lat byłem szefem kuchni, pracowałem także na luksusowych statkach za granicą. To właśnie tam zaobserwowałem rosnącą modę na katering, która przywędrowała do Polski. To doświadczenie zaowocowało założeniem firmy, która z każdym rokiem się rozwija –  opowiada szef firmy, Adam Kot. 

Firma cieszy się rosnącym zainteresowaniem i zaufaniem klientów, którzy docenili wysoką jakość usług. Culinaria przygotowała już kateringi na wiele ważnych wydarzeń w całym regionie i w całej Polsce. Firma obsługiwała m.in. zeszłoroczne Dożynki Jasnogórskie oraz 200-lecie stadniny w Janowie Podlaskim. Culinaria współpracuje także z miastem Zamość, organizując katering m.in. tegorocznego Balu Oficerskiego, a obecnie przygotowuje się do obsługi kateringowej Podsumowania Roku Kulturalnego miasta Zamość. 

Culinaria Adama Kota współpracują także ze stowarzyszeniami i lokalnymi grupami działania, prowadząc warsztaty kulinarne i spotkania o dziedzictwie kulinarnym Lubelszczyzny.

Culinaria ciągle stawiają na rozwój, poszukując nowych klientów i poszerzając swoją ofertę. Niebawem firma otworzy nowe centrum z restauracją i salami konferencyjnymi przy ulicy Młyńskiej 27. 


Podziel się
Oceń

Napisz komentarz
Komentarze
Antek 11.12.2018 14:54
Jak mozna oddac głos?

Redakcja 19.12.2018 12:00
Poprzez kupon konkursowy publikowany co tydzień w Kronice Tygodnia. Pozdrawiamy!

ReklamaBaner reklamowy firmy GOLDSUN
ReklamaBaner reklamowy Lege Artis
Reklama
Reklama
ReklamaBaner B1
Reklama
KOMENTARZE
Autor komentarza: PolkaTreść komentarza: Dokąd Kościół zmierza ?Data dodania komentarza: 16.05.2024, 15:32Źródło komentarza: Kobiety staną przy ołtarzu w czasie mszy. Mocna deklaracja arcybiskupaAutor komentarza: :)Treść komentarza: a ile zarabiał poprzedni wójt?Data dodania komentarza: 16.05.2024, 13:37Źródło komentarza: Trzeszczany: Samorząd zmieniony gruntownieAutor komentarza: WedkarzTreść komentarza: Jak to czytam to coś to we mnie utwierdza się przekonanie że powinniśmy zaapelowac do premiera o likwidację tych wszystkich wiosiow z tepymi osrudoekologami a zadania przekazać do samorządów.Data dodania komentarza: 16.05.2024, 12:38Źródło komentarza: Hrubieszów: Tony śniętych ryb w Huczwie, Prokuratura Rejonowa umarza śledztwo. Ostry sprzeciw PZWAutor komentarza: KonserwatystaTreść komentarza: Ciekawe kiedy Prezydent Miasta Zamość zorganizuje paradę pedałów i lezbijek?Data dodania komentarza: 16.05.2024, 12:06Źródło komentarza: Marta Pfeifer drugim zastępcą prezydenta ZamościaAutor komentarza: JuzioTreść komentarza: Przecież to było do przewidzenia ochrona środowiska chroni trucicieli pozwalniać urzedasowData dodania komentarza: 16.05.2024, 12:01Źródło komentarza: Hrubieszów: Tony śniętych ryb w Huczwie, Prokuratura Rejonowa umarza śledztwo. Ostry sprzeciw PZWAutor komentarza: Pan PrezesTreść komentarza: PZW nic nie możeData dodania komentarza: 16.05.2024, 11:22Źródło komentarza: Hrubieszów: Tony śniętych ryb w Huczwie, Prokuratura Rejonowa umarza śledztwo. Ostry sprzeciw PZW
Reklama
Reklama