Szynka szwarcwaldzka z serem pleśniowym na szybko, przepis Marzeny Taranowicz z Hubinka

  • 29.01.2019, 04:39
  • red.
Szynka szwarcwaldzka z serem pleśniowym na szybko, przepis Marzeny Taranowicz z Hubinka
Przepis nadesłany na konkurs kulinarny Kroniki Tygodnia oraz marek Appetita i Hellena.

Na cienkich plastrach szynki ułożyć słupki sera, ściśle zwinąć. Ułożyć na talerzu żaroodpornym i włożyć do mikrofali na 5 minut.Jest to danie na przekąskę wyśmienite i co ważne szybkie.

Już karnawał wita nas... 

To zabawy i przekąsek czas!! 

Aby więc przy garach nie koczować.. 

I zarazem coś pysznego przygotować. 

Trzeba szybko się uwijać.. 

Pichcić...mieszać i zawijać. 

Żeby było prosto..smacznie.. 

Wtedy wszystko dobrze się zacznie! 

red.
Podziel się:
Oceń:

Komentarze (0)

Dodanie komentarza oznacza akceptację regulaminu. Treści wulgarne, obraźliwe, naruszające regulamin będą usuwane.

Wysyłając komentarz akceptujesz Regulamin serwisu Kronika Tygodnia. Grupa Wydawnicza SŁOWO sp z o.o. z siedzibą w mieście stołecznym Warszawa (ul. Chocimska 3A, 00-791 Warszawa) jest administratorem twoich danych osobowych, dla celów związanych z korzystaniem z serwisu. Zgodnie z art. 24 ust. 1 pkt 3 i 4 ustawy o ochronie danych osobowych, podanie danych jest dobrowolne. Użytkownikowi przysługuje prawo dostępu do treści swoich danych i ich poprawiania.

Pozostałe