Mąka pszenna z Zamojskich Zakładów Zbożowych

  • 13.11.2018, 23:59 (aktualizacja 14.11.2018, 00:23)
  • bw
Mąka pszenna z Zamojskich Zakładów Zbożowych Mąka pszenna z Zamojskich Zakładów Zbożowych - nominowana w kategorii Produkt Roku
Mąka Zamojska z Zamojskich Zakładów Zbożowych (pszenna Typ 45) jest produktem najwyżej jakości, cenionym przez klientów z całego regionu.

"Mąka Zamojska" wytworzona jest z ziaren pszenicy rosnącej na jednym z najczystszych obszarów Polski – Roztoczu, dzięki czemu cechuje się niepowtarzalnymi parametrami jakościowymi (bardzo jasna) i co ważne, nie zawiera jakichkolwiek polepszaczy.

– Nasza mąka jest znaną marką w regionie i wiemy, że klienci po prostu nam ufają. Widzimy wyraźnie, że postawienie na jakość naszych produktów procentuje zwiększoną sprzedażą. Zresztą pracowaliśmy na to przez lata i bardzo dbamy o to, by jej jakość była cały czas na najwyższym poziomie – przyznaje prezes Zamojskich Zakładów Zbożowych Marek Skomorowski.

"Mąka Zamojska" spełnia oczekiwania konsumentów, nadając się świetnie zarówno do wyrobu produktów garmażeryjnych, jak również domowych wypieków.  Od 1 września 2018 "Mąka Zamojska" obecna jest w całej Polsce w sklepach detalicznych na stacjach Orlen, dzięki czemu Zamość i region promowany jest w całym kraju, a walory Mąki mogą poznać klienci w tysiącach nowych punktów sprzedaży.

Potwierdzeniem jakości produktu i zaufania klientów jest także przyznanie certyfikatu Marki Lubelskie, znaku "Poznaj dobrą żywność" Ministra Rolnictwa i Rozwoju Wsi oraz lauru konkursu Agro Polska.

bw
Podziel się:
Oceń:

Komentarze (0)

Dodanie komentarza oznacza akceptację regulaminu. Treści wulgarne, obraźliwe, naruszające regulamin będą usuwane.

Wysyłając komentarz akceptujesz Regulamin serwisu Kronika Tygodnia. Grupa Wydawnicza SŁOWO sp z o.o. z siedzibą w mieście stołecznym Warszawa (ul. Chocimska 3A, 00-791 Warszawa) jest administratorem twoich danych osobowych, dla celów związanych z korzystaniem z serwisu. Zgodnie z art. 24 ust. 1 pkt 3 i 4 ustawy o ochronie danych osobowych, podanie danych jest dobrowolne. Użytkownikowi przysługuje prawo dostępu do treści swoich danych i ich poprawiania.

Pozostałe