Przejdź do głównych treściPrzejdź do wyszukiwarkiPrzejdź do głównego menu
sobota, 20 kwietnia 2024 11:15
Reklama

Kapusta z grzybami, przepis Marii Bondar z Zamościa

Przepis wysłany na konkurs kulinarny Kroniki Tygodnia oraz marek Appetita, Hellena i Siesta
Kapusta z grzybami, przepis Marii Bondar z Zamościa

Składniki: 1 kostka bulionu, suszone grzyby, 1 cebula, 100 g masła, cukier sól pieprz 6 wędzonych śliwek, 500 g kiszonej kapusty.

Wykonanie: kapustę wypłukać, ugotować do miękkości grzyby namoczyć ugotować pokroić zeszklić cebulę, dodać śliwki, połączyć z cebulą, przyprawić wszystko do smaku, można dodać wodę z grzybów, odstawić na noc, by nabrała smaku.


Podziel się
Oceń

Napisz komentarz
Komentarze

 

 

ReklamaBaner reklamowy firmy GOLDSUN
ReklamaBaner B1
Reklama
Reklama
Reklama