Przejdź do głównych treściPrzejdź do wyszukiwarkiPrzejdź do głównego menu
czwartek, 25 kwietnia 2024 05:40
Reklama

Truskawki z bazyliowym cukrem i karmelem, przepis Agnieszki Władygi

Przepis nadesłany na kulinarny konkurs Kroniki Tygodnia i marki Delecta
Truskawki z bazyliowym cukrem i karmelem, przepis Agnieszki Władygi

Autor: Agnieszka Władyga

Bardzo odświeżający i aromatyczny deser na gorące i leniwe dni. Polecam na prawdę warto spróbować – napisała pani Agnieszka i zdradziła, co konkretnie należy dodać do truskawek według jej receptury.

Bazyliowy cukier robi się bardzo prosto: wystarczy utrzeć cukier z świeżymi listkami bazylii . Karmel to roztopiony cukier z odrobiną wody . 



Podziel się
Oceń

Napisz komentarz
Komentarze

 

 

ReklamaBaner reklamowy firmy GOLDSUN
ReklamaBaner B1
Reklama
Reklama
Reklama